HVORFOR VELGE DREMEL 3D TIL KLASSEROMMET?

DREMELS LØFTE: Vårt tilbud til skolen utvikles kontinuerlig, for at dere – lærere, instruktører, produsenter og byggere skal kunne utvikle kunnskapen om 3D-utskrifter.

Vi er sikre på at Dremel 3D Idea Builder er det beste alternativet for 3D-utskrifter både hjemme og på skolen. Ved å kombinere dette unike verktøyet med enestående service og et godt pensum, ønsker vi å fremme eksperimentell læring for den neste generasjonen – sammen med deg! Oppdag Dremel Dreams

ENKEL, SIKKER & PÅLITELIG!

Lett å bruke – Markedets mest bruksklare enhet og brukervennlig programvare. Bygg objekter etter bare noen minutter. Oppdag 3D Idea Builder

Trygg – Dremel var den første produsenten som fikk UL-sertifisering for sin 3D-skriver. Oppdag 3D Idea Builder

Dremel-pålitelighet – Dremel er et pålitelig selskap med mer enn 80 års erfaring, og har designet 3D Idea Builder med fokus på enkelhet. Den er bygd for å vare, og har ett års garanti. Hvorfor Dremel 3D

DREMEL-STØTTE I VERDENSKLASSE

Vårt dedikerte team av 3D-eksperter holder til i Racine i Wisconsin, og tilbyr 1 til 1-støtte, feilsøking og rådgivning i verdensklasse. Ring, Skype, chat eller send e-post for å finne løsninger på alle dine spørsmål eller problemer – garantert.

Kontakt brukerstøtte

PENSUM KLART FOR BRUK MED 3D-UTSKRIFTSMODELLER.

Dremel Dreams 3D-spesifikke opplæringsplaner

Dremel 3D pensumbaserte opplæringsplaner er skrevet av lærere og eksperter på området, og oppfyller Common Core-standardene i USA. . Med disse veiledningene kan lærere integrere 3D-utskrift i klasseromsundervisningen rett ut av esken.

Alle de spesialutviklede opplæringsplanene og de tilhørende 3D-modellsettene leveres lagret på skriverens SD-kort, og kan lagres på og skrives ut fra alle datamaskiner.

Oppdag Dremel Dreams-programmet for å finne ut mer om hvordan 3D-utskrevne modeller kan fremme elevenes læring i klasserommet


Dremel samarbeider med MyStemKits.com

Se denne videoen for å finne ut mer om samarbeidet mellom Dremel og MyStemKits.com.

Du finner mer læremateriell, klart for bruk, på mystemkits.com.

Sang: "Air Hockey Saloon" av Chris Zabriskie. Brukt i henhold til åpen lisens.

Autodesk Project Ignite - Bygg modeller i klasserommet

Autodesk Project Ignite kombinerer de nyeste teknologitrendene – 3D-design, 3D-utskrift og elektronikk – med programvare som er lett å lære, prosjekter og utstyr til elever av alle aldre.

Praktiske tekniske prosjekter integrert med Tinkercad og Circuits, de mest populære og brukervennlige programmene på nettet for selvbyggere. Gjør det enkelt. Gjør det morsomt. Engasjer alle.

Finn ut mer på Autodesk Project Ignite