MØT

DREMEL® IDEA BUILDER 3D40

Forhandlere

SLIPP KREATIVITETEN FRI

Slipp kreativiteten fri ved å bygge dine egne prototyper eller løfte hobbyen til spennende, nye høyder. Design eller tilpass gjenstander som gjenspeiler din personlighet. Utfordre deg selv og inspirer andre til å utforske sine versjoner av 3D-muligheter.

DREMEL IDEA BUILDER 3D40: HOVEDFUNKSJONER

NYE FUNKSJONER


MER PÅLITELIG

Den nye Idea Builder leveres med en nyskapende ekstruder med anti-tilstopping, som beskytter mot at byggingen av modeller mislykkes. Med 1 års garanti og vår UL-sikkerhetssertifisering kan du være trygg på at din Idea Builder er sikker og pålitelig i bruk.

LETT Å BRUKE

Vår nye 2-punkts assisterte justering gir rask og presis kalibrering, slik at du kan begynne å bygge umiddelbart. Dremel Idea Builder 3D40 leveres med forhåndsinstallert ekstruder, i motsetning til andre 3D-skrivere der du må installere den selv. Dessuten er vår utvidede byggeplate utformet for gjenstander på opptil 25,4 x 14,2 x 17 cm, slik at du kan lage større prosjekter.

"Ved å bruke 3D-teknologi løfter vi det vi lærer i klasserommet til et nytt nivå. Barna blir mer inspirert til å lære om de ulike delene av en dyrecelle og dens funksjoner når de samtidig kan se på konstruksjonen og utformingen av en 3D-dyrecelle. Ved å bruke denne typen teknologi i undervisningen kan de koble det de lærer på skolen til verden omkring seg."

– Chaidan Leshinski, matematikk 5. klasse, Joseph Sears School