MØT

DREMEL® IDEA BUILDER 3D40

FOR SKOLER

Se video

360 graders dekning

Når du kjøper en Idea Builder 3D30, får du mer enn bare en 3D-skriver med programvare og filament. Du får også 1 til 1-kundestøtte i verdensklasse, rådgivning, pensumbaserte læreplaner og tryggheten ved UL-sertifisering og bransjens beste garanti.

NØKKELFUNKSJONER (MODELL 3D40 EDU)

BLI EN DEL AV REALFAGSBEVEGELSEN

Naturfag, teknologi, konstruksjon og matematikk kan nå bli enda mer interaktivt og engasjerende. Med praktisk læring kan elevene involveres i design, oppretting og testing av det aktuelle emnet.

KLAR TIL BRUK

Med vårt bruksklare pensum kan lærere integrere 3D-utskrifter direkte i klasserommet. Vårt pensum er skrevet av lærere innen hvert fag, og veiledningene inneholder undervisningsplaner som knytter et abstrakt konsept til en utskrevet modell for bedre forståelse.

DESIGN. BYGG. LÆR.

TinkerCad, SketchUp og Fusion 360 har gratis opplæring på nettet som kan hjelpe deg å realisere dine egne ideer. Design hva du vil, og last deretter opp .STL- eller .OBJ-filen til Dremel 3D-programvaren.

PANEL MED BERØRINGSSKJERM

Dremel 3D Idea Builder 3D40 kan også brukes uten å koble den til en datamaskin! Berøringsskjermen med farger kan brukes til å velge modeller som skal bygges, og til å styre utskriftsprosessen med Start-, Stopp- og Pause-knapper... og mye mer. Berøringsskjermen viser også nyttig informasjon samt utskriftsstatus for modellen!

NYE FUNKSJONER


"Ved å integrere Dremel 3D Idea Builder i K-12-pensumet har vi økt elevenes engasjement, fremmet kreativitet hos elevene og bidratt til elevenes forståelse av kjernefagkonsepter som ofte går tapt i klasseromsundervisningen."

Mark Simmons, Director of Technology, Sabine Pass ISD