Jeg kjøpte opprinnelig en MakerBot Mini Replicator som min første 3D-skriver. Jeg opplevde en rekke problemer, og den forårsaket så mye trøbbel med PC-en at jeg returnerte den og kjøpte en Cube3. Den begynte å skrive ut skjeve prosjekter og krevde lim på platen. Da jeg returnerte den andre skriveren, valgte jeg til slutt Dremel 3D-skriver. Jeg har ikke hatt noen problemer med denne skriveren, og den har skrevet ut perfekt siden dagen jeg kjøpte den. Utskriftene er perfekte, og jeg er svært fornøyd med det siste valget
Jeg elsker å bruke Dremel Idea Builder i klasserommet. Barna ser forbindelsen mellom det virtuelle og det reelle når de skriver ut prosjekter som er laget i CAD-programvare. Dremel Idea Builder har vært i drift i mer enn 500 timer uten fastkjøring, og det er forbløffende (spesielt sammenlignet med min egen Makerbot)! Bruksområdene for 3D-utskrift i klasserommet er uendelige, og Dremel bidrar til dette til en svært rimelig pris.
Dremel 3D Idea Builder er ustoppelig! Den er bygget for å vare i et skolemiljø. Den er sikker og brukervennlig! Elevene mine sjekker hele tiden hva som skrives ut, og planlegger hva de skal skrive ut neste gang! Elevene designer med et formål – siden de nå kan overføre 2D-konsepttegninger til en 3D-verden! De har mulighet til å designe en 3D-modell med en rekke ulike programvareprodukter, som Idea Builder er klar til å skrive ut fra! Det er magisk når de holder noe de selv har designet i hånden!
Ved å bruke 3D-teknologi løfter vi det vi lærer i klasserommet til et helt nytt nivå. Barna blir mer inspirert til å lære om de ulike delene av en dyrecelle og dens funksjoner når de samtidig kan se på konstruksjonen og utformingen av en 3D-dyrecelle. Ved å bruke denne typen teknologi i undervisningen kan de koble det de lærer på skolen til verden omkring seg.
Dremel 3D Idea Builder er et ekte plug n' play-verktøy, noe som har gjort det lettere å ta det i bruk. Jeg bruker mindre tid på å veilede lærerne i bruken av den, og mer tid på hvordan man integrerer den i undervisningen. Ved å integrere Dremel 3D Idea Builder i K-12-pensumet har vi økt elevenes engasjement, fremmet kreativitet hos elevene og bidratt til elevenes forståelse av kjernefagkonsepter som ofte går tapt i klasseromsundervisningen.