TILPASSET SNØFNUGG

Lag en unik og verdifull gjenstand

Bruk disse personlige tilpassede snøfnuggene som festdekor på juletreet, peisgirlander eller et personlig tilpasset nyttårsbord.


Tilpass snøfnugg (tekst) Tilpass snøfnugg (bilde)

TILPASSET NøKKELLENKE

Vis noe av deg selv med en unik nøkkellenke.

Form og funksjon smelter sammen med denne personlig tilpassede nøkkellenken. Den er genialt utformet for å fungere som roterende skrunøkkel fra Dremel og mobiltelefonholder. Bruk dette tilpasningsverktøyet for rask endring og forhåndsvisning av lenkens farge for å se hvordan den blir når den er bygget. Denne nøkkellenken er en flott gave til noen på ferielisten din.


Tilpass nøkkellenken din

TILPASSET HUNDEMERKE

Merk kjæledyret ditt, vesken, sett navnet ditt på alt mulig!

Du trenger ikke dra til dyrebutikken eller veskebutikken når du kan skrive ut et tilpasset ID-merke ved hjelp av Dremel 3D Idea Builder. Disse holdbare og morsomme merkene kan inneholde navn, telefonnummer eller hjemmeadresse. Du bestemmer fargen, teksten og designen, og tilpasningsverktøyet hjelper deg med resten. Design ett merke til alle dine personlige eiendeler, både bagasje, pengepung, ryggsekk, lunsjveske ... alt du ønsker å merke som ditt eget.


Tilpass hundemerket ditt

TILPASSET ARMBåND

Utform og bygg et 3D-armbånd i løpet av minutter.

Mote møter teknologi med denne iøynefallende gjenstanden i 3D-utskrift. Sett ditt personlige preg på verden ved å bygge ditt eget armbånd med dette 3D-tilpasningsverktøyet, levert av Spark 3D-plattformen. Med dette brukervennlige verktøyet kan du raskt endre formen på armbåndet slik at den passer stilen din og gir en realistisk forhåndsvisning av hvordan den vil se ut når den er bygget. Krever ingen erfaring. Ha det moro og bygg i vei!


Tilpass armbåndet ditt

TILPASSET MEDALJE

Alle blir vinnere når de får sin egen medalje.

Vil du få noen til å føle seg god nok? Gi dem en medalje! En tilpasset medalje i 3D-utskrift er en flott måte å belønne og gi anerkjennelse til noen på laget eller arrangementet ditt. Med dette tilpasningsverktøyet kan du lage din egen personlige medalje ved bruk av Dremel 3D Idea Builder. Du velger farge og legger til personlig tekst eller bilder. Du kan til skille deg ut ved å lage din egen sløyfe!


Tilpass medaljen din (tekst) Tilpass medaljen din (bilde)

TINKERCAD

Fra tanke til design i løpet av minutter. Med Tinkercad kan du raskt forvandle ideene dine til en 3D-modell. Følg veiviseren og kom i gang i dag!

Start veiviseren nå

MESHMIXER

Meshmixer er det ypperste verktøyet for 3D-fletting og remix. Flett, miks, form, stemple eller mal dine egne 3D-design, eller bruk noen av de over 10 000 modellene i galleriet som utgangspunkt.

Les mer