Terrariumprosjekt

Kategori: Hjem Filstørrelse: 701.27 KB

Dette er et terrariumprosjekt med 2 deler som utgjør kuben, og 1 sokkelfil. Fire terrariumsider må skrives ut, samt 1 terrariumbunn. De 4 sidene limes sammen og limes til bunnen, med glass-/akrylbiter fastlimt i hver del. Deretter settes kuben i sokkelen.


MATERIALENE DU TRENGER

  • Tre

VERKTØYENE DU TRENGER

BRUKSANVISNING

Steps

1

Når du skal lage terrariet ved hjelp av 3D-utskrift, må du skrive ut seks forskjellige deler: Du trenger fire sidestykker, et bunnstykke og et fotstykke.

2

Når du har skrevet ut alle delene, kan du begynne lage til vinduene i terrariet. Dremel anbefaler å kappe til gjennomsiktig pleksiglass eller plaststykker med en skarp tapetkniv.

3

For å få riktige mål på disse delene før du skjærer, tegner du opp omrisset av de ulike delene på vindusmaterialet du har valgt. Når du har tegnet omrisset, bruker du en linjal som hjelp til å kutte langs de merkede linjene.

4

Nå er vinduene skåret til, og du kan sette dem inn i vindusrammene til terrariet. Vi anbefaler å bruke limpistol. Da er det lettere å feste vinduene ordentlig til rammen og oppnå renest mulig finish under monteringen av vinduene. Du bør legge en tynn stripe varm lim langs rammens parallellkanter.

5

Mens limet fremdeles er varm, setter du i de utskårne vinduene og trykker hardt ned slik at forbindelsen blir tett.

6

På de motsatte parallelle kantene legger du en tynn limfuge øverst på vinduet, så nær kanten på vindusrammen som mulig.

7

Nå er vinduene ferdig satt sammen, og du kan begynne å bygge sammen det ferdige produktet. Vi anbefaler at du bruker en limpistol for å feste vinduene sikkert sammen i det ferdig terrariet. For å gjøre byggingen enklere legger du bunnstykket til terrariet midt på arbeidsbordet. Plasser de andre vinduene rundt bunnvinduet slik at du kan bygge terrariet visuelt. Bruk rikelige mengder lim i fjæren på terrariets bunnstykke, og plasser noten til ett av vinduene i denne fjæren. Kontroller at den glatte kanten vender opp.

8

Smør lim både på noten til den delen du nettopp har festet, og på den vinkelrette fjæren i terrariets bunnstykke. Gjenta trinn 8 og 9 til du er ferdig.

9

Nå da terrariet er ferdig bygd, må du sette det på fotstykket i en vinkel som hindrer at innholdet faller ut. Fyll terrariet med jord og planter og plasser det i et rom du vil kvikke opp!

Prosjektdetaljer Dremel 3D-prosjekt