GI LIV TIL DINE DESIGN MED DREMEL 3D-FILAMENT

Alle Dremel PLA-filamenter er utviklet og testet for å fungere med dine Dremel 3D-skrivere, og er ganske enkelt det beste filamentet til din DigiLab- eller Idea Builder 3D-skriver. 3D-skriverne fra Dremel gir mulighet til å bruke 4 typer filament: PLA som er kompatibelt med alle 3D-skrivere samt Eco-ABS, PETG og nylon for Dremel DigiLab 3D45 – alle har RFID-gjenkjenning for automatisk skriverjustering med Dremel 3D45-modellen. Kjøp Dremel-filament i dag, og skriv ut prosjektene dine.

PLANTEBASERT

Eco-ABS er en naturlig termoplast, perfekt for utskrift av slitesterke og støtbestandige 3D-objekter. Dens styrke og fleksibilitet gjør den til en egnet plast for applikasjoner i tekniske og mekaniske bruksområder. Detaljene som kan oppnås ved hjelp av dette filamentet gir brukerne muligheten til å utvikle funksjonelle prototyper. Det ABS-lignende Dremel-filamentet er konstruert for utskrift med Dremel 3D45-skriveren og er tilgjengelig i svart og hvitt.

BYGGING AV HØY KVALITET

Nylon er en syntetisk polymer som er perfekt for utskrift av sterke og fleksible 3D-prototyper med god slitestyrke. Nylon anbefales for prosjekter som for eksempel 3D-utskrift av ekte hengsler og andre funksjonelle deler på grunn av det lette materialet. Dremels nylonfilament er konstruert for utskrift med Dremel 3D45-skriveren og er tilgjengelig i svart.

LEVENDE FARGER

PLA det er et plantebasert og resirkulerbart filament. Skoler og de som skriver ut for utstillinger eller små husholdninger foretrekker dette materialet fordi det er miljøvennlig. Det er mindre sannsynlig for dette PLA-filamentet å bøye seg, noe som gjør det enklere å skrive ut, også ved mye lavere temperaturer. Filamentet gir prosjektet en glanset finish. Dremel PLA er konstruert for alle Dremel 3D-skrivere i 11 ulike farger. Filamentet produserer et stabilt, sterkt objekt med en finish av høy kvalitet.

PETG

PETG er en vanlig polymer, som er slitesterk som ABS, og lett å skrive ut på som PLA. Styrken, fleksibiliteten og temperaturmotstanden gjør den ideell for mekaniske deler. PETG-filamentet holder lagene godt fast og reduserer muligheten for krymping og bøying, noe som gjør det enkelt å skrive ut på. Dremels PETG-filament er konstruert for utskrift med Dremel 3D45 og er tilgjengelig i gjennomsiktig.