GI LIV TIL DINE DESIGN MED DREMEL 3D-FILAMENT

Alle Dremel PLA-filamenter er utviklet og testet for å fungere med dine Dremel 3D-skrivere, og er ganske enkelt det beste filamentet til din DigiLab- eller Idea Builder 3D-skriver. 3D-skriverne fra Dremel gir mulighet til å bruke 3 typer filament: PLA som er kompatibelt med alle 3D-skrivere samt Eco-ABS og nylon for Dremel DigiLab 3D45 – alle har RFID-gjenkjenning for automatisk skriverjustering med Dremel 3D45-modellen. Kjøp Dremel-filament i dag, og skriv ut prosjektene dine.

PLANTEBASERT

Eco-ABS er en naturlig termoplast, og er perfekt til utskrift av holdbare og støtmotstandige 3D-objekter. Styrken, elastisiteten og den høyere temperaturbestandigheten gjør dette plastmaterialet egnet til bruksområder innen teknikk og mekanikk. Dremel-filamentet, som ligner på ABS, er utviklet for utskrift med din Dremel 3D45-skriver og finnes i svart.

BYGGING AV HØY KVALITET

Nylon er en syntetisk polymer som er perfekt til utskrift av sterke og fleksible 3D-prototyper som tåler hard bruk. Nylon anbefales for prosjekter som 3D-utskrift av tynne, fleksible hengsler og andre funksjonsdeler. Dremels nylonfilament er utviklet for utskrift med din Dremel 3D45-skriver og finnes i svart.

LEVENDE FARGER

PLA er et plantebasert og resirkulerbar filament. Miljøvennligheten gjør det til et foretrukket materiale for skoler og brukere som skriver ut til utstillinger, eller til privat bruk. Dremel PLA er utviklet for alle Dremel 3D-skrivere og finnes i 11 farger. Filamentet gir et stabilt, sterkt objekt med en overflate av høy kvalitet.