MØT

DREMEL® 3D IDEA BUILDER

Forhandlere Idea Builder-galleri

SLIPP KREATIVITETEN LØS

Med tilgang til den mest innovative teknologien hjemme hos deg selv er det bare å slippe løs kreativiteten hos hele familien. Lett å bruke uten forberedelser. Det er bare å sette i gang å lage alt du trenger, alt du ønsker eller alt verden har ventet på.

Se videoen for å lære mer om mulighetene til denne 3D-skriveren.

DREMEL 3D IDEA BUILDER: HOVEDFUNKSJONER

LETT Å BRUKE

Det er lett å bygge objekter med Dremels feltprogramvare og fargeberøringsskjerm. Du kan se en forhåndsvisning av hver modell før du begynner å bygge. I tillegg leveres Dremel 3D Idea Builder med forhåndsinstallert ekstruder (den delen tråden kommer ut av for å bygge modellen din). På andre 3D-skrivere må du selv installere ekstruderen. Dette gjør installasjonen like enkel som å plugge inn skriveren. Du er klar til å begynne byggingen med det samme! Ved hjelp av den brukervennlige programvaren tar det bare noen minutter å forvandle ideene dine til modeller og prosjekter.

FROM ONE TO DONE


1. Registrer deg

Opprett en konto, logg deg på og begynn å utforske 3D-modellene og prosjektene.

2. Velg en modell

Last ned 3D-modellene du har lyst til å bygge.

3. Last opp til bygger

Koble deg til for å laste opp modellen din via SD-kort eller USB-kabel.

4. Bygg

Se modellen din ta form når Idea Builder bygger lag for lag.

5. Kos deg

Åpne døra til din nye kreativitet.

"Da jeg begynte å bruke min nye skriver, var jeg redd for at det ville bli vanskelig å skifte filament. Jeg var gledelig overrasket over hvor lett det var å gjøre dette. Jeg fulgte bare hurtigveiledningen og kunne fortsette å skrive ut i løpet av noen minutter!"

Allison Murphy - Dremel-medarbeider

REN. STILLE. FRITTSTÅENDE.

Idea Builder har en dør som kan lukkes for å holde støv og nysgjerrige fingre ute. Det innkapslede arbeidsområdet stabiliserer også temperaturen for optimal bygging, og reduserer støynivået slik at modeller og prosjekter kan bygges stille i bakgrunnen mens du gjør noe annet. Den er dessuten UL-sertifisert.

"Mens skriveren lager ideen min, kan jeg lage middag, lese en bok eller få gjort arbeid rundt huset. Multitasking på sitt beste!"

Emily Miller - Dremel-medarbeider

PANEL MED BERØRINGSSKJERM

Dremel 3D Idea Builder kan også brukes uten å koble den til en datamaskin! Berøringsskjermen med farger kan brukes til å velge modeller som skal bygges, og til å styre utskriftsprosessen med Start-, Stopp- og Pause-knapper... og mye mer. Berøringsskjermen viser også nyttig informasjon samt utskriftsstatus for modellen!

"Dremel 3D Idea Builder er lett å bruke, derfor kan jeg bruke mer tid til å finne på nye prosjekter og utvikle mine eksisterende ideer. Takk Dremel!"

John Hauter - Dremel-medarbeider